Els Schouten

Ik ben een medium dat met beide voeten op de grond staat. Op spiritueel gebied ben ik een laatbloeier, pas na een zoektocht langs verschillende religies vond ik in het mediumschap de antwoorden waar ik naar zocht.

 

Is er werkelijk leven na de dood? En zo ja hoe zit dat dan, ga ik naar de hemel of naar de hel? Wat ik hierover geleerd had in mijn jeugd heeft er jaren lang voor gezorgd dat ik bang was om dood te gaan. Door het mediumschap werd ik er mij van bewust dat er zeker een leven is na de dood, maar anders dan ik vroeger leerde. Geen hel en verdoemenis maar pure liefde. En toen was er dat gevoel, die enorme drang om zelf te communiceren met de spirits.

 

Myrthe en Patrick van Spirit & Soul hebben mij opgeleid en begeleid naar het medium wat ik nu ben. Ik ben niet langer bang om dood te gaan omdat je niet bang hoeft te zijn voor liefde en weerzien met je dierbaren. 

Naast medium ben ik ook coach, een coach die zonder oordeel naar jou luistert. Ik moedig je aan verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen.

Klik hier voor meer informatie over coaching.

 

Mediumconsult

Een privé-consult geeft inzicht in wat jou op dit moment bezig houdt of waar je tegenaan loopt. Dit gebeurt door middel van het lezen van jouw energie en door contact met overleden dierbaren. Door specifieke kenmerken, bijvoorbeeld de manier van overlijden of gedeelde herinneringen, te beschrijven weet jij om welke dierbare het gaat. Meestal heeft de overledene een boodschap voor je die aansluit op jouw behoefte van dat moment. Een consult geeft inzichten en bied troost.

Een privé-consult duurt ca. 45 minuten de kosten zijn € 70,00

 
 
 
Contactformulier

Praktijk Els Schouten

Boötes 19 

5175 VM  Loon op Zand

06 2224 3997

elsschouten@home.nl

Een afspraak maken kan ook eenvoudig via WhatsApp

FB.png

Huiskameravond

Met een huiskameravond (een middag kan ook) maak je in je eigen vertrouwde omgeving, samen met 6 tot 8 vrienden, collega's, buren enzovoort, kennis met het mediumschap.

Ik lees de energie van een voorwerp of een bloem die je zelf hebt meegebracht, en ik maak een kort contact met een overledene. Door specifieke kenmerken of gedeelde herinneringen te beschrijven weet jij om welke overleden dierbare het gaat.

 

Aan het einde van de reading zal ik een boodschap doorgeven. Echte privé-zaken blijven privé en worden niet in de groep besproken. Vaak is een huiskameravond een avond met een lach en een traan. En het is natuurlijk fijn dat je na afloop nog de tijd hebt om na te praten.                                                                                                                            

Een huiskameravond duurt ca. 2 uur de kosten zijn € 150.00

Ontwerp: Musa bureau voor ontwerp, Teteringen. www.musa.nl